Näringsindustri

Därför bör du anlita professionella målare från Stockholm

Därför bör du anlita professionella målare från Stockholm

Måla själv? Låta en kompis utföra jobbet? Anlita professionella målare från Stockholm? Här är orsakerna varför det sista alternativet är bäst:

1.    Funktion och säkerhet

Måleriarbeten utförs för att både få bättre estetik och funktion. Allt för många fokuserar enbart på estetik. Om det inte är så noga att det blir snyggt utförs arbetet själv. Men det är att ta en risk. Inte minst på utsatta områden.

I en blogg som drivs av ett par professionella målare från Stockholm nämns exempelvis fasadmålning som ett tydligt område där funktion och säkerhet bör värderas extra högt. Färgen fyller en tydlig funktion gällande att skydda trä och annat material. Om inte arbetet utförs på ett korrekt sätt är risken att röta och andra skador uppstår. Därmed kommer även ytterligare kostnader uppstå.

2.    Estetik

I de allra flesta situationer blir det snyggare om professionella målare får utföra arbetet. De vet vilka verktyg som ska användas, hur målningen ska ske och vilket underarbete som krävs. Ska det bli riktigt snyggt är det viktigt att köpa in tjänsten.

3.    När det ska gå snabbt

Det jobb som en privatperson behöver lägga flera dagar på – kan en målare göra betydligt snabbare. Detta inte minst om det är lite mer komplicerade arbeten med exempelvis byggnadsställningar och arbeten på hög höjd.

Så hittar du professionella målare från Stockholm

Hur går det att skilja på oseriösa företag mot professionella målare från Stockholm? Genom att kontrollera det företag som är tänkt att anlitas, via dessa punkter, minskar risken att ett oseriöst företag får uppdraget.

  1. F-skatt…

Via Allabolag.se går det snabbt att se när företaget grundades, omsättning, anställda och vinst. Om företaget finns med där betyder det även att de har F-skatt. Ett grundkrav för att kunden ska kunna få ROT-avdrag.

  1. Referenser

På företagets hemsida, via Hitta.se och Trustpilot samt på Facebook… Vägarna till att kontrollera referenser är många. Oavsett är detta en tydlig väg för att hitta professionella målare från Stockholm (och andra städer).

  1. Ta in flera offerter

Kontakta flera professionella målare och be om offert. De behöver generellt komma och se på projektet innan de kan ge offert. Då ges även en känsla för kundbemötande samtidigt som de kan ge flera råd på vägen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *